Χρωματισμος Ψυγειων-Βαφες

Χρωματισμος Ψυγειων-Βαφες

Χειροποίητες επενδύσεις ψυγείων, πλυντηρίων πιάτων και εντοιχιζόμενων φούρνων με φύλλα αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής σε 310 χρώματα, ή inox. Ανανεώστε μοναδικά την κουζίνα σας ντύνοντας τις καινούργιες, ή παλιές ηλεκτρικές συσκευές σας με χρώμα!

Η Mallioras-Tsimelas Service απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες και ντύνει χειροποίητα και κατά παραγγελία παλιά και καινούργια ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, εντοιχιζόμενους φούρνους και άλλες λείες επιφάνειες, με φύλλα από αλουμίνιο 0,07mm ηλεκτροστατικής βαφής σε 310 χρώματα ή ανοξείδωτο χάλυβα (inox), χωρίς πλαίσια ή βίδες.
 

 • Μεταμορφώστε το καινούργιο λευκό ή inox ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και εντοιχιζόμενο φούρνο σας με επιλογή από 310 χρώματα!
   
 • Μετατρέψτε το ψυγείο, το πλυντήριο πιάτων και τον εντοιχιζόμενο φούρνο σας σε πρωταγωνιστές της κουζίνας σας κάνοντάς τα πρωτότυπα και μοναδικά χάρη στους ανεξάντλητους συνδυασμούς  χρωμάτων, υφής, φινιρίσματος και σχεδίων! 
 • Επιλέξτε από απεριόριστες χρωματικές επιλογές τη διακόσμηση του χώρου της κουζίνας σας! 
 • Διαλέξτε τα έπιπλα κουζίνας, τα ντουλάπια κουζίνας, τους πάγκους κουζίνας και τα πλακάκια κουζίνας που σας αρέσουν χωρίς χρωματικούς περιορισμούς!
 • Δώστε χρώμα στο ψυγείο, το πλυντήριο πιάτων, τον εντοιχιζόμενο φούρνο και τον απορροφητήρα σας και δείτε τον χώρο της κουζίνας σας να μεταμορφώνεται μοναδικά και εντυπωσιακά!
 • Αποκτήστε πολύ φθηνότερα ένα ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, εντοιχιζόμενο φούρνο και απορροφητήρα διαλογής και ντύστε τα με ηλεκτροστατικά βαμμένα φύλλα αλουμινίου, ώστε να μην φαίνεται καμία ατέλεια, γρατζουνιά, ή χτύπημα!
 • Ντύστε τις βαρετές, συνιηθισμένες οπτικά, φθαρμένες, ή ταλαιπωρημένες συσκευές σας με αλουμίνιο ηλεκτροστατικής βαφής χρωματιστό, διαχρονικής διάρκειας που δεν αφήνει δαχτυλιές, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και είναι πολύ εύκολο στο καθημερινό καθάρισμα!
 • Καλύψτε με επένδυση αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής τις φθορές στην όψη του ψυγείου,  του πλυντηρίου πιάτων και του εντοιχιζόμενου φούρνου σας γρατζουνιές, σκουριά και βαθουλώματα και θα γίνει σαν καινούργιο!
 • Ανανεώστε τις κιτρινισμένες, ταλαιπωρημένες όψεις-μάσκες των air-condition του σπιτιού ή του γραφείου σας με επιλογή από εκατοντάδες αποχρώσεις!

 
 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.